Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Domarska služba

Domaćin zgrade je lice koje obavlja dužnosti u skladu sa potrebama i zahtevima korisnika usluge,vrlo profesionalno i odgovorno radi na otkrivanju eventualnih problemai,vrši komunikaciju sa svim tehničkim službama radi otklanjanja istih.

Domaćin zgrade ima ulogu portira može nadlegedati i video nadzor ukoliko isti postoji u zgradi. Domaćin poslovne zgrade vrši komunikaciju sa posetiocima zgrade,ukoliko je to zahtev korisnika usluge, upućuje ih na “pravo mesto”, pomaže im u ostalim stvarima (naručivanje taxi vozila za strance, organizovanje prevoza do aerodroma i slično...).

O uslugama održavanja zelenih površina IMPERIA GLOBAL će Vam pružiti uslugu održavanja zelenih površina na kojima radi tim iskusnih baštovana. Usluga održavanja zelenih površina podrazumeva:

  • uređenje dvorišta koji je zahtevan i kreativan zadatak osmišljavanja plana vrta, organizacije različitih elemenata (staze, terasa, bazen ili fontana, elementi za sedenje, dečju igru) i ozelenjavanja.,
  • redovno košenje trave,
  • suzbijanje korova u travnjaku,
  • orezivanje biljaka,
  • prihranu travnjaka, prihranu sezonskih i višegodišnjih biljaka,
  • sakupljanje lišća,
  • održavanje sistema za zalivanje - podešavanje prskalica i redovna kontrola sistema sa podešavanjem protoka vode kao i orošavanje

Pored svih usluga u svom asortimanu imamo skele koje iznajmljujemo za različite namene.

Znamo da je podrška u svakodnevnim stvarima presudna za vaše normalno funkcionisanje. Mi ćemo se pobrinuti da vaš prostor bude uredan i funkcionalan a vama ostavljamo da se bavite esencijalnim pitanjima u svom poslu i životu.

Imperia Global je vaš pouzdan partner!
Radno vreme: 00-24h!